Webbklient

SMS från vår Webbklient
Med vår webbklient skickar du enkelt och smidigt SMS från datorn. Tjänsten är lika lätt att använda som ett vanligt e-postprogram. Du kan enkelt skicka till en eller flera mottagare, både som enstaka nummer eller inlästa från en fil. Registrera ett konto helt gratis och få 10 kostnadsfria SMS. Inga fasta kostnader eller krångliga avtal. Du fyller själv på ditt SMS-konto när du behöver det.

Vi kan även fakturera er trafik i efterskott om det passar er bättre och skickar ni fler än 10 000 SMS per månad kontakta oss för en offert. info@bestsms.se Vi svarar inom några minuter.

Skicka sms via vanlig e-post
Att skicka sms via e-post är mycket enkelt. Du skriver in mottagande mobilnr+ en speciell domänadress i "Till:"-fältet. Eftersom denna tjänst är kopplad till webbklienten har du historik på skickade sms och kan kontrollera från vilka epostadresser sms får skickas.

Skicka sms med länk till formulär
Använd det inbyggda enkätverktyget för att skicka ut  frågeformulär till era kunder. Du skapar enkelt formulär med upp till nio frågor. När du skickar sms kan du bifoga en länk till formulär som kunderna kan svara på och skicka in. Svaren presenteras i webbklienten och de går även att exportera till kalkylprogram.

Tilläggstjänster
Vill ni att kontakterna ni skickar till ska kunna svara på era SMS och få svaren in till inkorgen i systemet så har ni möjlighet att hyra ett virtuellt mobilnummer av oss för 99 kr per månad.

Om ni skickar fler än 10.000 SMS per månad eller behöver landspecifika priser så kontakta oss för offert. info@bestsms.se Vi svarar inom några minuter.

Vi har inga startavgifter och inga bindningstider. Samtliga priser är exklusive moms.
Bestsms Användaravtal hittar ni här >>
Bestsms Personuppgiftsbiträdesavtal hittar ni här >>Skapa konto

Vi skickar en bekräftelsekod till ovanstående nummer för att slutföra registreringen!

.